U bent hier: Skip Navigation Links > Home

7. Catba8 ptn.
8. Vobako5 ptn.

Putse gaat naar de NDN Topleague

Putse – Scaldis 31-27 (rust 12-10 )

In het wedstrijd begin neemt de routine van Scaldis de bovenhand. Na een kwart wedstrijd bouwen ze een 4-7 voorsprong uit. Putse komt echter sterker in de wedstrijd. Ze beginnen hun kansen af te maken en gaan vlot voorbij Scaldis. Ze komen op een 12-8 voorsprong. In de laatste minuut kan Scaldis nog milderen tot een 12-10 ruststand. Ze moeten nog vol aan de bak om hun plaats in de NDN Topleague te behouden.

De eerste tien minuten van de tweede helft krijgen we een waar doelpuntenfestival, maar Putse slaagt er in zijn voorsprong te behouden. Halfweg de tweede helft leiden ze met 22-18. Wat Scaldis ook probeert ze geraken geen stap dichter. Met nog vijf minuten te spelen heeft Putse nog altijd drie doelpunten voorsprong (28-25).  We gaan de laatste minuut in met 29-27.  Dertig seconden van het einde geeft Seppe Geens Scaldis de genadeslag 30-27. Wanneer er dan nog een strafworp op volgt is het over en uit. Putse speelt volgend jaar in de NDN Topleague.

SPEL3847.jpg

Foto's Marco Spelten

Klik hier voor meer nieuws.