De NDN Topkorfballeague is gestart

Met Scaldis-Kwik kregen de toeschouwers van deze kick-off wedstrijd al dadelijk een erg spannende wedstrijd voorgeschoteld. Het werd geen hoogstaande pot korfbal want daarvoor bleef het doelpuntenaantal, voornamelijk in de tweede periode, te laag.

Scaldis ging het best van start met een dubbel salvo van de jarige David Peeters. Kwik kwam halverwege de eerste helft mee in de wedstrijd en toen ging het gelijk op. De wedstrijd kende dan een dipje richting de pauze. De rust werd bereikt met een 12-9 stand in het voordeel van Scaldis.

Na de onderbreking direct enkele doelpunten, maar dan bijna een kwartier zonder doelpunt. Kwik liet de kans onbenut om dichterbij te sluipen en wanneer opnieuw David Peeters (goed voor 10 treffers) zijn duivels ontbond, was de overwinning voor Scaldis.

De aanvoerder van Scaldis rondde zijn feestavond af met een doelpunt op het eindsignaal.

Doelpunten :

SCALDIS : Sarah Goethals (2), Kim Logisse (1), Ellen Saey (1), Ken Baele (2), David Peeters (10), Glenn Ruts (1)

KWIK : Stien Reyntjens (1), Amber Wuyts (3), Dimi Isenborghs (3), Jonas Lemmens (1), Nick Verwerft (1), Yannick Wauters (2), Ben Wouters (4)

Geschreven door: System Administrator - Gepubliceerd op: 18/11/2017