Dag 3 Bego tornooi : Riviera naar kruisfinales

BORGERHOUT - AKC  7-13
Snelle start van de wedstrijd, veel kansen, weinig doelpunten. Na 10 minuten leidt AKC met 1-2. Ook nadien blijven de verdedigingen baas, zodat de rust bereikt wordt met een 3-4 stand. Na de pauze neemt AKC de bovenhand, bij 4-5 plaatsen ze een droge 0-6. Wedstrijd gespeeld. De Zebras herstellen wel het evenwicht, maar komen niet meer korterbij. Eindstand 7-13.

KWIK - RIVIERA 5-11
Magere eerste helft met weinig doelpunten. Aan de rust leidt Kwik met 3-2. Na de rust is het Riviera dat de wedstrijd naar zich toe trekt. Onder impuls van Wesley Ravays nemen ze een 4-9 voorsprong.  Eindstand 5-11. Ravays is de nieuwe leider in de topschuttersstand.

7 Wesley Ravays.jpg.

SIKOPI - MEEUWEN 11-10
Gesloten start van de wedstrijd. 1-1 na 10 minuten. Nadien barst het los, beide ploegen scoren veel. Bij de rust wijzen de bordjes 5-6. Sikopi komt bij 7-7 op gelijk hoogte en neemt dan 2 doelpunten voorsprong. Meeuwen kan niet meer gelijk maken en verliest zo voor de 2de keer met slechts 1 doelpunt verschil.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 5/11/2009