Verslagen 2de speeldag NDN Topleague

Borgerhout GW-Boeckenberg 26-35.

Wedstrijd met veel doelpunten en véél strafworpen. Geen propaganda match maar een harde, ruwe match. Borgerhout-GW was van in het begin aangewezen op achtervolgen, naderde regelmatig tot op twee doelpunten maar op de afwerking van BKC stond geen rem.

Tila

Floriant-Scaldis. 18-19

Het was een knappe sportieve wedstrijd.

Aan de ene kant Floriant die een heel talentvolle jonge ploeg heeft en aan de andere kant Scaldis met zijn gekende toppers.

De wedstrijd is heel gelijk opgegaan tot 9-9. In de laatste 10 minuten in de eerste helft kon Floriant moeilijk scoren en Scaldis bleef afwerken dus Gaan we rusten met 10-14.

De tweede helft loopt weer gelijk op, Floriant kan terug komen op 4 minuten voor het einde tot 18-18. Maar het is David Peeters die binnen knalt en zo de winst voor Scaldis neerzet.

Het was een super wedstrijd met heel positieve supporters, het was feest op de tribune!!

Mieke

Kwik - Voorwaarts   20—22

Spannend - Spannend

dat was de wedstrijd tot de laatste seconde , het gaat gelijk op tot de 12 minuut ( 5-5) , dan kan Voorwaarts een 4 punten kloof bewerken ( 6-10) maar de thuisploeg vecht zich onmiddellijk terug. Zo gaat de rust in met een 13-15 op het bord.

Na de rust blijven beide elkaar in evenwicht houden en in de laatste minuut staat het 20-21 , maar in de slot seconde nog een strafworp voor Voorwaarts die feilloos wordt omgezet en zo wordt het 20-22 en blijft Kwik punten loos

Joseph

Geschreven door: Tila Sartiaux Mieke De Roovere Joseph Van Staey - Gepubliceerd op: 21/11/2016