U bent hier: Skip Navigation Links

Putse eerste finalist bij U19

Meeuwen - Putse 17 - 18  (rust 4 - 11)

Na een korte studieronde waarin beide ploegen wat kansen missen barst in minuut 3 de wedstrijd los. Meeuwen opent de score , maar Putse slaat direct terug met twee tegentreffers.
Putse neemt de wedstrijd in handen en loopt stelselmatig uit. Na tien minuten is het verschil opgelopen tot 2-6. Tijd voor een time-out bij Meeuwen. Het is echter Putse dat opnieuw eerst scoort op de eerste 
strafworp van deze wedstrijd. De volgende aanval kan Meeuwen tegen scoren. Meeuwen blijft zenuwachtig acteren en Putse vlot scoren. Na een kwartier is het verschil opgelopen tot 4-9. Zo gaat het verder naar de rust toe. 
Zelfs een gemiste strafworp kan Putse niet stoppen wat dezelfde speler scoort bij zijn volgende balcontact. Meeuwen krijgt geen deftige aanval opgezet. We gaan rusten bij een 4-11 voorsprong voor Putse.

De tweede helft is een stuk minder dan de eerste. Meeuwen lukt er niet in de bakens te verzetten. Ze lopen zelfs een aantal keren tegen de schotklok aan. Er wordt om en om gescoord zodat na tien minuten Putse
nog altijd met 7-14 leidt. Meeuwen probeert iets van de afstand af te doen, maar Putse scoort nog altijd tegen. Halfweg de tweede helft is de stand 9-15. Maar dan sluipen ook de zenuwen bij de Putse spelers 
binnen. Meeuwen begint aan zijn achterstand te knagen. Met nog zeven minuten te spelen wordt het 12-15. We gaan de laatste vijf minuten in bij 14-16. Twee opeenvolgende doelpunten van Putse geven hen terug een grotere voorsprong. 
Meeuwen scoort echter drie maal en met nog twee minuten te gaan wordt het 17-18. De spanning is te snijden, Putse neemt een time-out. Putse kan het echter uitspelen en mag naar de Lotto Arena.
(opmerking : dit is onder voorbehoud want er is een beroep van Kwik hangende)


SPLT3794.jpg NKRU5011.jpg

foto's actiefotografie.be Marco Spelten - Nathalie Kruidenier
Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 11/03/2016
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune