Scaldis door het oog van de naald

Scaldis - Sikopi 21-20 (rust 10-13)

Spannende en sportieve partij in Kwik Indoor op zondagnamiddag tussen Scaldis en Sikopi. Gelijkopgaande eerste helft tot de achttiende minuut waar Sikopi met 6 op rij  een kloof maakt van 3 doelpunten. Rust 10 - 13.

Bij hernemen blijven de bezoekers op hun elan verdergaan en in de 30ste minuut  ziet Scaldis de stand  11 -17 op het scorebord. Alle zeilen worden bijgezet  en in de 42ste minuut staan de bordjes terug in evenwicht.  In de 50ste minuut komt Sikopi terug voor, Scaldis maakt gelijk en in de laatste seconden beslist Yani Janssens  de match met winst voor de thuisploeg.

Noteren we ook de knappe prestatie van het scheidsrechtersduo Nelen Jan en Baetens Erik en de positieve steun van de supporters, dan hebben we een topmatch in de hoogste reeks gezien!

Geschreven door: Tila Sartiaux - Gepubliceerd op: 21/02/2016