AKC/Luma op een zucht van kruisfinales

AKC/Luma - Riviera 19-18 (rust 12-12)

Deze match was zeer belangrijk voor beide teams . Akc moest winnen om op koers te blijven voor de kruisfinales , Riviera moest winnen om uit de degradatiezone te geraken . En dit was te merken aan het spel van de beide teams . Er werd vlot gescoord , maar ze gaven elkaar geen duimbreed toe . Na een meer dan genietbare eerste helft rusten we met 12- 12 .

Na de pauze zien we het zelfde spelbeeld als voor de rust , twee ploegen aan elkaar gewaagd 18 - 18 tot minuut 49 . Dan scoort Akc kapitein Nick Mertens de belangrijke 19 - 18 . De thuisploeg verstandig uit , en wint de wedstrijd die geen verliezer verdiende . Akc blijft zo op koers richting kruisfinales , Riviera moet de laatste twee weken hopen dat dame fortuna hun kant eens kiest om de voorlaatste plaats te ontlopen . Elk team leverde een topscoorder , Jobe Sayer ( Akc) , en Mitch Lenaerts ( Riviera ) elk 6 stuks .

Geschreven door: Wim Marynissen - Gepubliceerd op: 21/02/2016