U bent hier: Skip Navigation Links

Riviera weg uit degradatiezone

Sikopi - Rivier 16-19 (rust 9-10)

Met Sikopi- Riviera stond er een onvervalste vier puntenwedstrijd op het programma . Beide teams waren verplicht te winnen , om het degradatiespook te kunnen verdringen .Het is Riviera aanvoerder Mitch Lenaerts die zijn team met een knap schot , en een strafworp op een 0 -

2 voorsprong zet . Sikopi kan reageren via Lars Matheyses , die stand in evenwicht brengt . Bij de vak wissel is het alweer Mitch Lenaerts die tweemaal scoort , en vervolgens zijn team 2 - 6 ziet uitlopen . De mauve / witte trein leek vertrokken , maar gaan dan plots slordig beginnen spelen . De thuisploeg profiteert van de missers van Riviera , en knabbelt aan de achterstand . We rusten bij een spannende 9 - 10 tussenstand . 

Meteen na de pauze slaagt Riviera een zes puntenkloof 9 -15 . Dan toch weer even de thuisploeg dat kan milderen tot 12 - 15 .

Riviera is het dipje van halfweg de eerste helft door , is nu veel secuurder in de afwerking , en de passes .  Sikopi kan hierdoor de drie puntenkloof niet meer dichten , en verliest deze belangrijke match met 16 - 19 . Sikopi blijft in degradatiezorgen , Riviera komt door deze overwinning even uit deze zorgen . Riviera aanvoerder Mitch Lenaerts was topschutter vanavond met 8 goals .

 

 

Geschreven door: Wim Marynissen - Gepubliceerd op: 2/02/2016
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune