Voorwaarts op de valreep na spannende match

Sikopi - Voorwaarts 22-23 (rust 11-11)

In de eerste minuten van de eerste helft kwam voor Sikopi de wedstrijd traag op gang, het aanvallend vak werd langs dameskant wat weg gespeeld. Maar bij vak wissel werd dit snel ongedaan gemaakt. Vanaf nu kwam Sikopi op dreef en bij Voorwaarts ging het nu wat stroever. Maar aan de rust stonden de bordjes op gelijke stand.

Ruststand 11-11

Na de rust en de peptalks ging het op en af voor beide ploegen. Maakte Sikopi 2 doelpunten dan bracht Voorwaarts er 4 op het scorebord en ging zo tot de 37 min.Toen kwam bij Sikopi de score opgang en maakte zij er 4. Op 2 min voor het einde van de wedstrijd kwam de uitslag weer op gelijke stand 20-20. Wie ging de puntjes mee naar huis nemen of gingen ze de punten delen. het werd nog 21-21, en toen deed er Voorwaarts op de laatste min nog 2 bij, maar dit was buiten het schot van Karen Van Brempt gerekend zij zette met een buzzerschot de stand op 22-23.

Eindstand 22-23.

Geschreven door: Marina Loyens - Gepubliceerd op: 24/01/2016