Boeckenberg blijft autoritair leider

Voorwaarts - Boeckenberg 16-27 (rust  7-16)

In het begin werd Julie Caluwe in de bloemetjes gezet voor haar verdienste als de sportvrouw van het jaar in Kontich. Proficiat.

De wedstrijd werd geopend door Boeckenberg, in de 4de min wist Voorwaarts te scoren.
Maar Boeckenberg bleef op dreef en al snel liepen ze uit. Wat Voorwaarts ook probeerde
Boeckenberg was een maatje te groot, ook lag de slechte afwerking en slechte passing aan de basis. We gingen rusten bij 7-16.

In de tweede helft kwam vooral Voorwaarts goed uit de kleedkamer en een mum van tijd hadden ze de kloof tot op 4 punten gebracht. Maar toen besloot Boeckenberg nog eens alle registers open te gooien en liepen zij verder uit. Voorwaarts probeerde nog wel maar de wedstrijd leek enkele minuten voor tijd gespeeld te zijn.

Eindstand 16-27.

We wensen Boeckenberg veel succes op de Europa cup.

Geschreven door: Marina Loyens - Gepubliceerd op: 11/01/2016