Broodnodige zege voor Scaldis

Scaldis - Riviera 22-14 (rust 11-6)

Scaldis heeft vandaag een belangrijke , en broodnodige overwinning geboekt tegen Riviera . In de beginfase van de wedstrijd scoren beide teams om beurten tot 3 - 3 .Dan mist Kiani De Bruijn vanaf de stip voor Riviera , en loopt Scaldis 5 - 3 uit .De bezoekers spelen goed mee , maar kennen geen meeval in de afwerking . Zelfs boegbeeld Mitch Lenaerts is niet in zijn dagje , en Riviera ziet Scaldis verder uitlopen . We rusten met 11 - 6 .

Meteen na de rust loopt Scaldis verder uit naar 13 - 6 .De thuisploeg blijft de betere afwerkende ploeg , en na 37 min.is de tussenstand 18 - 9 .Dan missen beide ploegen vanaf de stip , maar Scaldis kan hoe dan ook de wedstrijd rustig uitspelen , om ze met 22 - 14 cijfers te winnen .Door deze deugddoende overwinning krijgt Scaldis terug aansluiting onderaan , Riviera heeft slechts 1 punt meer op drie achtervolgers , en komt dichter bij de gevarenzone .Topschutter was Scaldis speler Janssens Yani met 6 goals , zijn ploegmaat  Johan Olaerts was goed voor 5 korven .

Geschreven door: Wim Marynissen - Gepubliceerd op: 11/01/2016