Logische zege voor Panters

Boeckenberg - Meeuwen 26-18 (rust 13-8)

We kregen 2 teams tegenover elkaar die dezelfde thuiszaal hebben. Dus geen sprake van thuisvoordeel. Niet dat dit iets uitmaakte. Meeuwen was de underdog tegen de autoritaire leiders uit de competitie.

En zo geschiedde ook. Meeuwen een maatje te klein, hoewel het in de eerste helft niet echt vlotte voor beide teams om te scoren. Een logische 13-8 ruststand was dan ook het gevolg.

Na de koffie stak Boeckenberg een tandje bij en was de wedstrijd na 40 minuten eigenlijk gespeeld toen de thuisacht een tienpuntenkloof neerzette.

Logische en verdiende overwinning dus voor die van BKC.

Een extra woord van dank gaat naar Dirk Poschet die zo vriendelijk was om de input te doen van deze wedstrijd. Doordat alle wedstrijden samen werden gespeeld hadden we bij de juryleden een personeelsprobleem.

Dus als er mensen zijn die zich geroepen voelen om ook wedstrijdjury te worden, neem dan contact op met Pierre Coppens.

De topscoorders in deze wedstrijd waren voor Boeckenberg Nick Jansens en bij Meeuwen Yannick Wauters, beiden goed voor 7 korven.

Geschreven door: Ronny Van Ginkel - Gepubliceerd op: 2/03/2015