Borgerhout/GW ook naar kruisfinales

Borgerhout/GW - Scaldis 21-18 (rust 9-14)

Scaldis begon scherp aan de wedstrijd en kon direct uitlopen naar 1 – 4.Borgerhout is steeds op achtervolgen aangewezen , verdedigend zit het goed ineen maar aanvallend loop het wat stroef. Het kan toch gelijk komen 6 – 6 naar 7 – 7 maar niet de leiding nemen. Via een mooie actie met een buzzerschot van Johan Olaerts  kan Scaldis uitlopen naar 9 – 14 ruststand.

David Peeters kan direct na de rust nog aandikken naar 9 – 15.Borgerhout geeft zich niet gewonnen en via een 4 – 0 kan het terug aansluiten .Scaldis loopt er echter terug 3 uit. Maar onder impuls van een sterke Sven Vervloet kom Borgerhout/GW  gelijk 18 – 18,  en  het was erop en erover tot een 21 – 18  eindstand. Scaldis bleef van de 39ste minuut monddood.

Door zijn vechtlust pakt Borgerhout/GW een verdiende overwinning en de  zekerheid bracht voor de kruisfinales.

Topscoorders  Borgerhout/GW    :  Vervloet Sven  5 en Armongaste Jarni  5

Scaldis     :  Peeters David  6  en Olaerts Johan  5

wedstrijdverslag van Sportbeat vind je hier

Geschreven door: Rudy Claes - Gepubliceerd op: 23/02/2015