Riviera knoopt weer aan met de zege

Riviera - Temse 22-14 (rust 11-6)

Na de pijnlijke nederlaag van vorige week bij Floriant , hield Riviera vanavond de punten thuis . In een weinig hoogstaande match werd Temse geklopt .Het is Riviera dat via Mitch Lenaerts de debatten opent  , gevolgd door de snelle gelijkmaker van Temse .Door de vele missers  en slechte passes aan beide zijde, oogt het allemaal niet zo mooi , maar Riviera loopt toch 3 - 1 uit.Bij een 4 - 2 stand voor Riviera , mist Nick Janssens de 5 - 2 vanop de stip . Die komt er even later wel door Kristof Van Campen , maar weer Nick Janssens mist de 6 - 2 vanaf de stip .Temse profiteert van deze nieuwe misser , en kan er 5 - 3 van maken .

Zonder groots te spelen kan Riviera steeds een 4 à 5 doelpunten voor blijven , en kan het zich een derde strafworp misser permiteren , het is Mitch Lenaerts die deze keer de 12 - 6 laat liggen . We rusten bij 11-6 .

Na de rust komt Temse op strafworp terug tot 12 - 7 , maar de thuisploeg kan direct tegen scoren . Daarop kan Temse tot 12 - 9 terugkomen , en mist de 12 - 10 vanaf de stip . Bij de daarop volgende tegenaanval  strafworp voor de thuisploeg , en Mitch Lenaerts maakt zijn misser van voor de rust goed 13 - 10 . Riviera gaat nu toch beter afwerken , en mist ook geen strafworpen meer . Een moedig Temse is niet meer bij machte om nog veel terug te doen , en zo wint leider Riviera deze wedstrijd met 22 - 14 . Topschutter in deze partij was Mitch Lenaerts ( Riviera ) met 6 goals .

Geschreven door: Wim Marynissen - Gepubliceerd op: 8/02/2015