Vobako blijft alleen onderaan

Vobako - Floriant 18-28 (rust 11-17)

De eerste helft start veelbelovend, beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Na 12 minuten echter moet de wedstrijd even gestaakt worden wegens een kwetsuur van scheidsrechter Robin De Backer. Hierop wisselt hij van functie met zijn assistent scheidsrechter Johan Gyselinck waardoor de wedstrijd toch verder kan gaan. Na deze kleine pauze kan Vobako de druk zeer hoog leggen waardoor het kan terugkomen tot 10-10. Daarna kunnen de bezoekers hun eigen spel weer spelen en gaan we rusten met 11-17 op het bord.

De tweede helft komt traag op gang en de thuisploeg wordt hier volledig weerhouden van hun spel te spelen. Floriant kan dan ook uitlopen tot 15-26. Zij zijn duidelijk de betere ploeg op het veld. We eindigen dan ook met 18-28 in het voordeel van Floriant.

Geschreven door: An Van Ginkel - Gepubliceerd op: 26/01/2015