Sikopi nog niet helemaal afgeschreven

Sikopi - Scaldis 25-24 (rust 15-12)

Eerst en vooral een dikke proficiat aan de speler David Peeters en speelster Patty Peeters van het jaar. Sikopi wist Scaldis het vuur aan de schenen te leggen. In de eerste zeven minuten kwam Sikopi al op een 3-0 voorsprong maar toen wist Johan Olaerts te scoren voor Scaldis : 3-1. Sikopi liep nog wel uit tot 4 doelpunten en bij de rust was de score  15-12.

Na een verfrissend watertje en een peptalk aan beide kanten ging het strijden verder. Zo wist Scaldis in de eerste minuten van de tweede helft 2 cruciale punten te scoren maar Sikopi bleef zich in de wedstrijd knokken, met pittige duels tot gevolg. Geen van beide ploegen liet nog een kans onbenut. Beide ploegen bleven om beurten scoren. Scaldis kwam op voorsprong en leek de wedstrijd te zullen winnen. Sikopi bleef echter in een goede afloop geloven en luttele seconden voor tijd werd de winnende treffer voor de thuisploeg op het scorebord geknald.

Eindstand 25-24.

Proficiat aan het scheidsrechtersduo dat een moeilijke wedstrijd tot een goed einde bracht.

Geschreven door: Marina Loyens - Gepubliceerd op: 26/01/2015