Kwik met opgeheven hoofd verloren

Boeckenberg - Kwik 21-16 (rust 12-9)

Wat op papier een makkelijke partij had moeten worden voor de geroutineerde Panters , werd door de strijdlust, karakter en inzet van de jonge Biekes een aangename, sportieve en spannende wedstrijd.

De kinesist van Kwik werd plotseling voor de wedstrijd weggeroepen en de medische verzorging van geel/zwart werd ter harte genomen door de kinesist van Boeckenberg. Deze sportieve en humanitaire daad was typerend voor het verloop van de ganse wedstrijd.

Al van in het begin van de wedstrijd neemt Kwik Boeckenberg bij de keel en na 2 minuten is het reeds 0  - 2. Boeckenberg kan een paar keer langszij komen maar het duurt tot in de 16° minuut vooraleer Boeckenberg voor de eerste keer op voorsprong komt bij een 8–7.

Kwik blijft echter aanklampen en we gaan rusten met een 12–9 stand.

Na de rust geeft Kwik zich nog steeds niet gewonnen en na 10 minuten komen ze opnieuw langszij ; 15-15.

Vanaf dan neemt de ervaring en maturiteit de bovenhand van de jeugd en Boeckenberg loopt stelselmatig uit tot een eindscore van 21-16.

Ondanks haar 4 doelpunten had Karen Van Camp een zware dobber aan een sterk spelende Liesbeth Bollaert.

Topscoorders van deze wedstrijd waren Joeri Isenborghs (Kwik) en Jesse De Bremaeker (Boeckenberg) , beiden met 6 doelpunten.

Geschreven door: Franky Logiest - Gepubliceerd op: 19/01/2015