Borgerhout/GW blijft mee op kop

BORGERHOUT/GW - SIKOPI 15-14 (rust 5-8)

De eerste wedstrijd van de terugronde, voor zowel Borgerhout om bovenaan te blijven als voor Sikopi , die de punten goed kan gebruiken is het een belangrijke wedstrijd.  Er wordt hard en goed verdedigd, dat blijkt ook als we de stand bekijken , na 16 minuten wedstrijd staat het 3-4 voor Sikopi. Maar de schutters van Borgerhout en Sikopi laten het afweten, er wordt amper gescoord.
We gaan rusten met een 5-8 stand nog steeds in het voordeel van SIKOPI.

Bij het begin van de tweede helft kan Borgerhout al na 7 minuten gelijk maken , we hebben dan een score van 9-9.
Het blijft echt moeilijk voor beide ploegen om een doelpunt te maken, er wordt hard gewerkt en de verdediging is goed , maar de aanval!!!!!.  Na 40 minuten wedstrijd komt Borgerhout op voorsprong 12-11 en deze voorsprong geven ze niet meer weg.
Tot op het eind blijft het wel spannend.
De wedstrijd eindigt op 15-14 en Borgerhout heeft de 2 punten .

Geschreven door: Mieke De Roovere - Gepubliceerd op: 19/01/2015