Sikopi sluit aan bij middenmoot

Kwik - Sikopi 20-22 (rust 8-11)

We kregen een blitzstart van Sikopi dat na 5 minuten reeds een vierpuntenkloof had gemaakt. (0-4) en zo gingen ze verder op hun elan. Kwik dat duidelijk een maatje te klein was, en bovendien ook hun coach moesten missen wegens geschorst, deed wel moeite, en kwam bij momenten ook met knap korfbal uit de hoek, maar niks mocht baten. Ze kregen de kloof niet gedicht en dus gingen we rusten met een logische 8 - 11.
Na de pauze ging Sikopi verder en deed er gelijk nog eens 4 korven bovenop (8-15) na 7 minuten spelen in de 2° helft. Zo ging de wedstrijd verder en toen de bezoekers, met nog 4 minuten te gaan, de riem er wat aflegden, kon Kwik nog een beetje van hun achterstand wegwerken. De wedstrijd eindigde dan ook in een logische overwinning voor Sikopi (20 - 22)
Topscoorders in deze wedstrijd waren bij Sikopi Johan Moons die er 8 binnen knalde. Voor Kwik deed Dimi Isenborghs er 9 door de mand.

Geschreven door: Ronny Van Ginkel - Gepubliceerd op: 23/12/2014