Zebra's winnen stevig duel

AKC - Borgerhout/GW 21-24 (rust 11-14)

Een duel tussen de 2 leiders, dat moest voor vuurwerk zorgen. En zo geschiedde. We moesten wel wachten tot in de 5° minuut. Toen vond Jaro Peeters voor de eerste maal de korf, vrijwel onmiddellijk gecounterd door Jari Hardies. Zo ging het verder tot aan minuut 9. Toen vonden de Zebra's een extra tandje om bij te steken en ze liepen 5 korven uit (3-8). De wedstrijd werd hoe langer hoe potiger, zonder echt vuil te worden. En het kon niet uitblijven, als resultaat van dit stevig potje korfbal begaf de paal het en ging helemaal uit z'n verband hangen. Na een tiental minuten dat de wedstrijd stil lag was ook dit euvel hersteld en zo konden we de eerste helft afwerken. Ruststand was 11 - 14.

Na de rust kregen we hetzelfde spelbeeld. BGW dat het beste afwerkte en AKC dat er vol voor bleef gaan maar uiteindelijk zijn meerdere moest erkennen in de Zebra's die vanavond wel een wereldploeg waren. Eindstand na een meer dan behoorlijk kijkstuk 21 - 24. Topscorer was Jaro Peeters met 10 korven.

Geschreven door: Ronny Van Ginkel - Gepubliceerd op: 22/12/2014