U bent hier: Skip Navigation Links

Een echte topper

Boeckenberg - Scaldis 25-22 (rust 14-9)

Een goedgevuld Boeckenberg sportcenter zag een spetterend begin van een topwedstrijd. Twee aanvallen , twee doelpunten en na 30 seconden was de eerste vakwissel een feit. Ook het volgende Boeckberg doelpunt werd dadelijk door Scaldis beantwoord. Even leken de Panters wat uit te lopen, maar halfweg de eerste helft trok David Peeters, wie anders, Scaldis weer gelijk. 6-6 na dertien minuten. Drie Boeckenberg doelpunten op rij sneden de Scaldis adem even af, en het was voor oranje harken tot de rust waar het verschil al tot 14-9 was opgelopen. 
Na de rust ging het nog een tijdje gelijk op en werd er gestreden voor elke bal. Mooie doelpunten en even veel missers zorgden voor een 17-12 tussenstand. En toen nam Peeters zijn team nog maar eens op sleeptouw. Zijn enthousiasme straalde af op zijn medespelers die nu ook begonnen te scoren en vier minuten voor het einde was alles te herdoen bij een 20-20 stand. Scaldis miste een unieke kans op de 20-21 en kregen er vier op een rij binnen van de Panters die de punten graag thuis wilden houden. Dit was er duidelijk te veel aan, en Boeckenbergs revanche was een feit. 
Beide teams kregen een staande ovatie van hun supporters die de ganse wedstrijd op het puntje van hun stoel hadden gezeten. Daarom komen we graag naar korfbal kijken !

InterviewsGeschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 3/12/2014
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune