Een topmatch van de bovenste plank

Scaldis - Sikopi 22-23 (rust 12-13)

David Peeters (goed voor 11 doelpunten) bracht Sikopi reeds in de eerste minuut op achtervolgen, doch een verschil van meer dan 2 doelpunten kwam er in de ganse wedstrijd niet.

In een tijdspanne van 3 minuten slaagde Sikopi er in om een achterstand van 6 -3 om te buigen in een 6–7 voorsprong ( van spektakel gesproken).

In de laatste minuut van de eerste helft bracht David Peeters de score bij de rust op 12-13 .

Onder impuls van 2 luidruchtige, maar amusante spionkoppen, bleven beide partijen na de rust mekaar aanklampen.

Vijf minuten voor het einde kwam Scaldis voor het eerst in de tweede helft op voorsprong.

Drie minuten later bracht Lars Mattheses Sikopi opnieuw langszij en een terechte puntendeling leek in de maak.

Doch dit was zonder David Peeters gerekend, dewelke in de laatste minuut de eindscore 23-22 vastlegde en Scaldis alsnog de zege bezorgde.

Twee sterke teams, twee fantastische spionkoppen en een uitstekende leiding van het duo Wensma/ Van Och zorgden ervoor dat deze wedstrijd een korfbalfeest werd.

Na de wedstrijd werd David Peeters de ludieke titel van “ Man van de laatste minuut “ toebedeeld.

Geschreven door: Franky Logiest - Gepubliceerd op: 24/11/2014