Spannende start Korfballeague

AKC  - Scaldis 21-22 (rust 9-10)

Zowel thuisploeg AKC als de bezoekers Scaldis gaan voor de volle pot. De wedstrijd begint in ideale omstandigheden, bij AKC is immers altijd alles goed geregeld.

De wedstrijd verloopt gelijkopgaand, geen van beide teams kan een echte kloof maken.  Dan heeft Scaldis het overwicht en dan weer AKC.  De ruststand is dan ook 9 - 10.

Tweede helft lukt het Scaldis om op voorsprong te komen met 3 en 4 doelpunten. AKC vecht terug en Sayer Jobe brengt zijn team terug naar een gelijke stand (21 - 21) met nog  5 seconden te spelen.

Dit is echter zonder David Peeters gerekend, hij knalt met nog 3 seconden te spelen het winnende doelpunt binnen voor Scaldis.

Eindstand van deze fel bevochten partij : 21 - 22.

Topschutters van dienst Sayer Jobe (AKC) met 7 treffers en David Peeters (Scaldis) start met 10 doelpunten achter zijn naam.

Geschreven door: Tila Sartiaux - Gepubliceerd op: 16/11/2014