Kwik kampioen bij de scholieren

Finale Scholieren

Kwik – Putse 10-9 (rust 5-6)

ACTI2116.jpg

Voor de negentiende en laatste wedstrijd van dit weekend treden de scholieren van Kwik en Putse aan in hun finale. Beide ploegen maken er een boeiend kijkstuk van. Putse blijft die ganse eerste helft licht in het voordeel maar het kan niet echt afstand nemen. Kwik blijft de ganse tijd strijden en kan constant bij blijven. Rusten doen we met 5-6 in het voordeel van Putse.

De tweede helft is in het voordeel van Kwik. Ze komen gelijk en gaan over Putse. Tien minuten voor het einde is het 9-7. Als Kwik  vijf minuten voor tijd de 10-7 scoort lijkt het over en out voor Putse. Twee omgezette strafworpen brengen hen echter terug in de wedstrijd. Zo krijgen we ook nog een prangende slotfaze.  Kwik houdt echter stand en wordt kampioen bij de scholieren.

MSPN2626.jpg     SPLT3616.jpg

foto's Marco Spelten en Nathalie Kruidenier - korfbalfoto.be