Golden goals beslist eerste halve finale U14

Eerste halve finale U14

Kwik – Temse  11-10gg  (10-10 nv)   (9-9)   (rust 3-4)

Na een snel begin, in minder dan drie minuten is het 2-1, valt de wedstrijd wat stil. Beide ploegen willen wel, maar scoren gaat moeilijk. Kwik loopt toch verder uit tot 3-1. Temse komt echter terug en vijf minuten voor de rust is de stand gelijk 3-3. Net voor de pauze komt Temse op strafworp voor het eerst op voorsprong tijdens deze wedstrijd . 3-4 is ook de ruststand.

De eerste minuten na de rust brengen weer spanning. Op zeven minuten tijd gaat de stand naar 7-7. Temse neemt dan een voorsprong en kan die nu een tijd vasthouden. Ze dwingen een aantal vrijworpen af maar kunnen hieruit niet scoren. Kwik vindt pas op acht minuten voor het einde de gelijkmaker.  Temse komt terug op voorsprong maar met nog drie minuten te spelen staan de bordjes weer gelijk (9-9).  In een prangend einde wordt niet meer gescoord dus voor de tweede keer vandaag verlengingen.

In deze verlengingen scoort Kwik het eerste doelpunt. Op een minuut van het einde kan Temse echter weer gelijk maken op strafworp. Dus ook hier volgt een golden goal.

Kwik scoort in de eerste aanval. In de nabeurt draait een vrijworp van Temse uit de mand en zo wordt  Kwik de eerste finalist bij de U14

MSPN1222.jpg                                       MSPN1248.jpg

foto's Marco Spelten en Nathalie Kruidenier - korfbalfoto.be