Vobako tweede finalist U12

Tweede halve finale U12

Vobako – Putse  10-5  (rust  4-0)

Flink gesteund door een pak supporters beginnen Putse en Vobako aan hun wedstrijd. Vobako komt na vijf minuten op voorsprong. De volgende tien minuten wordt er goed gespeeld, maar niet meer gescoord. In de laatste vijf minuten van de eerste helft kan Vobako echter nog 3 keer scoren en zo gaan ze rusten met een ruime 4-0 voorsprong.

In de eerste minuten na de rust mist Putse 2 strafworpen die hen terug in de wedstrijd hadden kunnen brengen. Vlak daarna scoren ze toch de 4-1. Vobako mist hun strafworp niet en komt zo terug 4 doelpunten voor. Nadien vallen de goals vrij snel en loopt Vobako verder uit.  Met een 7-2 stand in het voordeel van Vobako gaan we de laatste tien minuten in. Die periode wordt er om en om gescoord. De wedstrijd eindigt op een 10-5 stand. Vobako speelt morgen de finale tegen Temse.

MSPN0743.jpg                          SPLT1443.jpg

foto's Marco Spelten en Nathalie Kruidenier - korfbalfoto.be