AKC eerste cadetten finalist

Eerste halve finale cadetten

AKC B – Scaldis  10-5   (rust  5-2 )

Ook op een vroege zaterdagmorgen zijn de supporters talrijk meegereisd naar Herentals voor de eerste wedstrijd van de dag. Het zijn de cadetten van AKC die het best uitgeslapen zijn. Halfweg de eerste helft staat er al een 3-0 voorsprong op het bord. Even later kan Scaldis een eerste keer tegenscoren. Er volgen echter nog twee doelpunten van AKC zodat ze op een paar minuten van de rust met 5-1 leiden. Vlak voor de rust kan Scaldis nog milderen op strafworp. We gaan dus rusten met 5-2 op het bord.

Na de pauze is het eerste doelpunt voor Scaldis. Maar na een tegendoelpunt van AKC kabbelt de wedstrijd rustig verder zonder veel doelgevaar. Als AKC zeven minuten voor het einde de 7-3 scoort denkt iedereen dat de wedstrijd gedaan is. Maar twee snelle doelpunten van Scaldis brengen nog wat spanning voor de laatste vijf minuten. Een mooie AKC aanval neemt de Scaldis hoop echter weg. Met nog twee knappe doelpunten beslissen de AKC spelers deze eerste halve finale. Eindstand 10-5

MSPN0339.jpg                MSPN0376.jpg

fotos Marco Spelten - Nathalie Kruidenier - korfbalfoto.be