Kwik wint laatste wedstrijd

Kwik - Temse 18-14 (rust 11-7)

In een half gevulde zaal van Kwik werd de laatste competitiewedstrijd van 2013-2014 in gang gefloten door Geoffrey Picqueur. Het was zijn laatste competitiewedstrijd. Maar lag het aan de laatste wedstrijd of lag het aan het goede weer. Na de reserven weigerde de wedstrijdklok nog op te starten. Door enkele knopjes uit en weer aan te zetten, kon de wedstrijd enkele ogenblikken later beginnen. De wedstrijd was een sportieve match met als ruststand 11-7.

Na de rust werd in de 30 min. Ken Coekaerts ingebracht en een 10 min. later kreeg Ken een applausvervanging voor zijn jaren inzet voor Kwik. Ook voor Ken was het de laatste competitiematch.(hij gaat zich nu toeleggen op coachen en de jeugd) In de tweede helft wist Kwik stand te houden en won met 18-14.

Geschreven door: Marina Loyens - Gepubliceerd op: 9/03/2014