U bent hier: Skip Navigation Links

Sikopi is gered

Sikopi-Voorwaarts 18-15

De supporters van Sikopi lieten al vanaf de eerste minuut merken dat ze er zin in hadden. Aan de “Voorwaartskant” van de tribune bleef het eerder stil. Het waren dan ook de Rabbits die de score openden. De tegengoal liet echter niet lang op zich wachten. Beide ploegen leken aan elkaar gewaagd tot Sikopi even wist te uit te lopen tot 5-2. Nu schoten ook de supporters van Voorwaarts in gang en wisten hun ploeg terug te roepen tot 5-5 en even later zelfs een 6-7 voorsprong. Dankzij een derde doelpunt van Yves van Harneveldt kon Sikopi nog net voor de rust toch weer terug aanklampen. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden. Bij beide ploegen zit het verdedigend goed, maar de afwerking -die wat te wensen over laat- zorgt voor een rustige eerste helft, zowel voor mezelf als inputter als voor onze omroeper van dienst, Sara Bastiaensens.

 

Na de rust is het opnieuw Sikopi die telkens een doelpunt voor komt te staan, maar steeds blijft Voorwaarts zoeken naar de gelijkmaker. Op 10 minuten van het einde weet Sikopi dan toch een kloofje te maken van twee doelpunten, die Voorwaarts niet meer gedicht krijgt. De Rabbits kunnen zelfs nog tot vier doelpunten uitlopen en spelen dan rustig uit.

Wat ons wel nog opvalt is de score: 10 doelpunten van Johan Moons, de andere doelpunten verdeeld over de andere heren van Sikopi. Geen van de dames wist de mand te vinden.

Ook bij Voorwaarts hetzelfde scenario. Zeven doelpunten van Ben Wouters en de andere doelpunten (met uitzondering van 1 vrijworp omgezet door Annelies Senecaut) afkomstig van de andere heren. 

Geschreven door: Randi Buvens - Gepubliceerd op: 2/03/2014
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune