Sportieve Gentse derby

Floriant - Ganda 22-12 (rust 10-5)

Onder leiding van een Engelse ref maakt de thuisploeg een flitsende start. Binnen enkel minuten stonden de bordjes 3 – 0. Floriant loopt verder uit tot 9 – 3  en valt dan stil. Ganda kan hier niet van profiteren, de bezoekers  vergeten af te werken. Ruststand 10 – 5.

Bij hernemen is het Floriant die de wedstrijd onder controle weet te houden, Ganda  laat enkele mooie kansen liggen en blijft op achtervolgen aangewezen. Eindstand van deze sportieve partij werd 22-12.

Noteren we nog even de prachtige prestaties van Stephanie Versele en Courtens Lars die het merendeel  van de doelpunten op hun naam schreven.

Het afscheid van Veronique (Verolleke) Naert die voor de laatste keer een thuismatch in het eerste 8-tal speelde deed bij velen wat traantjes opwellen. Proficiat Veronique voor al die jaren!

Geschreven door: Tila Sartiaux - Gepubliceerd op: 23/02/2014