Panters zeker van eerste plaats

Boeckenberg - Riviera 24-19 (rust 16-10)

Met Davor nog steeds langs de kant is het Yannik Struyf die aantreedt voor BKC, hij opent ook meteen de score, maar Glenn Peeters heeft het antwoord al klaar. De panters vinden quasi om beurt de mand terwijl bij Riviera het spel vooral rond enkele spelers draait. Toch wordt er ook bij de thuisploeg vooral door Jesse en Nick gescoord. Enkele knappe acties langs beide kanten, het zijn echter de panters die deze acties vaker weten om te zetten in een doelpunt. Zo gaan we rusten met een 16-10 voorsprong voor de thuisploeg.

Daar waar we in de eerste helft nog verwend werden met 3 doelpunten per minuut is het in de tweede helft weer even wachten op een goal. Riviera slaagt er in 5 doelpunten op rij te maken en zo lijkt de wedstrijd weer even te kantelen. Riviera weet de achterstand te verkleinen en komt terug tot 18-14, maar BKC kan telkens op de juiste momenten gecontroleerd aanvallen en afwerken. Toch zien we de tweede helft een andere wedstrijd en moeten de “wolven” zeker niet onderdoen. Op 10 minuten van het einde staat het 5-5 in de tweede helft.

Al bij al van beide ploegen een nogal vreemde wedstrijd. Boeckenberg zeker niet slecht, maar 8 doelpunten op 25 minuten is voor hen nogal aan de lage kant, niet? En wat de wolven betreft, deze wedstrijd had misschien een hele andere afloop gekend als ze wat vroeger in gang geschoten waren…

Geschreven door: Randi Buvens - Gepubliceerd op: 16/02/2014