Boeckenberg loopt verder uit

Borgerhout/GW - Boeckenberg 21-24 (rust 10-13)

Al in de eerste minuut is het Jesse die de score opent met een ver schot, lang laat de gelijkmaker niet op zich wachten en Jarni scoort voor Borgerhout/GW met een doorloper. Boeckenberg kan een kleine voorsprong opbouwen en loopt uit tot 1-3 als Borgerhout de achtervolging al inzet. Heel de eerste helft probeer Borgerhout/GW aan te klampen en dat lukt hen ook. Boeckenberg kan telkens maar 2 of 3 doelpunten uitlopen, vervolgens weer een gelijke stand op het bord. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden. Net voor de rust slagen de panters er toch in om weer een kloof(je) van 3 doelpunten te maken. Zo rusten we met 10-13 op het scorebord.

Ook na de rust hetzelfde scenario, de zebra’s openen de score en niet veel later staat het 15-15. Via een doorloper van Nienke Daelman slagen de zebra’s er zelfs in op voorsprong te komen. Tot tweemaal lijkt de wedstrijd te keren, maar de panters geven zich niet gewonnen, integendeel. Op 6 minuten voor het einde beslissen ze dat het lang genoeg spannend geweest is en zetten een versnelling in. De zebra’s proberen nog, maar vinden niet vaak genoeg de mand. Zo eindigt de wedstrijd dan ook op 21-24, toch geen gemakkelijke overwinning voor de panters
Geschreven door: Randi Buvens - Gepubliceerd op: 9/02/2014