Vobako simpel voorbij rode lantaarn

Vobako - ASKC 26-14 (rust 19-7)

Nadat Melissa Naumann ASKC met een inloper op voorsprong had gebracht , nam de thuisploeg de match stevig in de hand .Het werd al snel 5 - 1 voor de thuisploeg , en een kloof was meteen geslagen . ASKC speelde te slordig ,en maakte te veel fouten om iets aan de achterstand te doen .Vobako onder impuls van een sterke aanvoerder Tim Baeyens ( 8 goals in de eerste helft ) , scoorde aan de lopende band .Het kende geen genade met de bezoekers , en schudde een ruime 19 - 7 ruststand  uit de mouw .
Wedstrijd gespeeld dus voor de rust. In een overbodige tweede helft, kregen we een veel minder efficient Vobako te zien . Dit resulteerde in een evenwichtige  tweede helft , waar ook ASKC wat van hun kunde kon tonen .Beide teams kunnen in deze tweede helft 7x scoren , ASKC kon hierbij rekenen op een goed spelende Jimmy Van De Velde ( 3 goals) .En zo bekwamen we een 26 - 14 eindstand .

Geschreven door: Wim Marynissen - Gepubliceerd op: 26/01/2014