Scaldis naar plaats twee

Sikopi - Scaldis 15-20 (rust 8-13)

Een beter afwerkend Scaldis neemt in deze wedstrijd al gauw de leiding en kan na 5 minuten al een kleine 1-3 voorsprong opbouwen. Sikopi laat zich niet doen en zit kort op de hielen. Toch is het Scaldis die de eerste helft domineert en met een 8-13 voorsprong kan gaan rusten.

Sikopi probeert opnieuw in de wedstrijd te komen en wisselt tijdens de rust 2 spelers, toch is het Scaldis die de score opent en de voorsprong nog wat uitbouwt. De wedstrijd valt even stil wanneer het 9-15 staat en er wordt gedurende 9 volle minuten door geen van beide ploegen gescoord. In deze 9 minuten zien we wel de comeback van Patty Peeters en dit zet Scaldis blijkbaar opnieuw aan het scoren, maar voor elke goal die Scaldis maakt, maakt Sikopi er 2. Zo wordt het nog heel even spannend als Sikopi plots nadert tot 14-18, maar dichter dan dat komen ze niet en Scaldis speelt de wedstrijd rustig uit. Patty besluit in haar eerste wedstrijd meteen ook een goaltje mee te pikken en legt voor Scaldis de eindstand vast.
Bij Sikopi zien we helaas Yoni Junes nog van het veld gaan met een blessure. Daar is het Rani Meeussen die met haar tweede van de wedstrijd de definitieve eindstand vastlegt.

Geschreven door: Randi Buvens - Gepubliceerd op: 20/01/2014