Meeuwen onmachtig tegen Panters

Meeuwen - Boeckenberg 13-30 (rust 8-12)

In het begin van de wedstrijd komt Meeuwen snel op een 1 - 0 voorsprong, maar beide ploegen houden gelijke tred tot 2 - 2 . Dan kan Boeckenberg een kloofje van twee punten maken . Meeuwen klampt aan , maar de bezoekers diepen hun voorsprong stelselmatig uit tot een zes punten kloof  4 - 10 .Dan even een sterk moment van de rood / zwarten  , die tot 6 - 10 milderen . Deze vier punten kloof blijft overeind tot aan het rustsignaal , we rusten bij  8 - 12 .

Na de pauze walsten  de panters door ondermeer een sterke Veronique Biot 5 x , en Davor Duronjic 4 x, over een onmachtig Meeuwen .  In deze tweede helft stond geen maat op de spelers van coach Detlef Elewaut , die de thuisploeg een zware 13 - 30 nederlaag aansmeerden . Veronique Biot  7x was topschutter bij de Panters , haar teamgenoot Davor Duronjic tekende bij zijn inloper voor de 13 - 30 voor het mooiste punt van de wedstrijd , gevolgd door aplaus vanop alle banken .

Geschreven door: Wim Marynissen - Gepubliceerd op: 5/01/2014