Scaldis op het nippertje

Scaldis -  Riviera 15-13 (rust 6-5)

In de eerste helft hielde beide teams elkaar in evenwicht , maar kwamen moeizaam tot scoren . We rusten bij een magere 6 - 5 in het voordeel van Scaldis .

Na de pauze komt Riviera eerst langs zij via een afstandsschot van Glenn Pauwels , en vervolgens op voorsprong als Mitch Lenaerts een strafworp omzet .De thuisploeg kan dan weer bij benen en zo wordt het 7 - 7 . Bij de vakwissel missen de bezoekers twee unieke mogelijkheden om opnieuw op voorsprong te komen . Eerst Glenn Pauwels vanaf de stip  , en nadien een inloper .Scaldis kant hiervan  profiteren en loopt 7 - 9 uit .Bij de volgende vakwissel brengt Riviera de stand weer in evenwicht . Beide teams houden tot 11 - 11 elkaar in evenwicht , maar dan kan Scaldis twee korven uitlopen . Met het einde van de wedstrijd in zicht klampt Riviera nog aan , maar het kreeg de kloof niet meer gedicht . Zo pakt Scaldis een 15 - 13 overwinning na een zeer moeilijke wedstrijd .

Geschreven door: Wim Marynissen - Gepubliceerd op: 23/12/2013