AKC pakt winst in eerste helft

Meeuwen - AKC 15-22 (rust 7-14)

De match begint en beide ploegen lijken scherp te staan, tempo ligt hoog, er worden snel kansen gecreëerd en ook omgezet. Na 2 minuten spelen staat er dan ook al een 2-2 gelijke stand op het bord. Na 4 minuten verlaat Yani Janssen het speelveld met een blessure en even lijkt ook de wedstrijd stil te vallen. De heren van akc lijken zich hier echter niet mee te verzoenen en besluiten om beurt een schot door de mand te laten vallen. Een 4-punten kloof die meeuwen voorlopig niet gedicht krijgt. Akc blijft verder uitlopen met een 7-14 ruststand als gevolg.
Na de rust probeert Meeuwen nog terug aan te sluiten, maar verder dan 10-15 komen ze niet. Akc zorgt opnieuw voor een puntenkloof door uit te lopen naar 10-19. De wedstrijd lijkt gespeeld, al weet Meeuwen in de laatste 7 minuten toch nog 5 keer de mand te vinden.

Geschreven door: Randi Buvens - Gepubliceerd op: 15/12/2013