U bent hier: Skip Navigation Links

Speeldag 4 : een kantelmoment ?

Na drie speeldagen beginnen zich al een paar tendensen af te tekenen in de topleague. Boeckenberg en, zij het in iets mindere mate, Scaldis lijken ongenaakbaar. De andere ploegen zijn min of meer aan elkaar gewaagd zodat de strijd op alle niveaus nog een tijd kan duren. Tegen zondagavond kan het veld echter al iets meer in twee gedeeld zijn dan nu het geval is. 
We verwachten veel doelpunten in Riviera-Boeckenberg, met de duels tussen de topschutters van de laatste jaren Mitch Lenaerts en Jesse De Bremaeker. Maar we denken toch dat de Panters dit duel zullen winnen. Meer spanning verwachten we bij Voorwaarts-Scaldis. Na een valse start tegen Borgerhout/GW begint de bus op snelheid te komen en hopelijk bieden ze hun thuispubliek dan ook spektakel aan. Met Scaldis, waar de familie Peeters in bloedvorm is hebben ze daarin een goede tegenstander. Winst van de oranjehemden zet al een zekere kloof in de rangschikking.
Het jeugdige Meeuwen speelt al een aantal weken goed mee maar laat het op het einde telkens wat afweten. Brengt de wedstrijd tegen AKC daar verandering in? Voor Meeuwen is het zeker belangrijk die nul zo snel mogelijk van de tabellen te krijgen. Indien het team van Tossens echter naar de kruisfinales wil zal deze wedstrijd zeker moeten gewonnen worden. 
Op zondag is er dan nog Borgerhout/GW-Sikopi. Al even belangrijk voor die kruisfinale en/of degradatie plaatsen. Beide ploegen verloren hun wedstrijden tegen de leiders Boeckenberg en Scaldis en beginnen nu dus aan de matchen waar er punten gepakt moeten worden. Wie mag zondagavond naar boven kijken?  
Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 11/12/2013
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune