Panters blijven aan de leiding

Boeckenberg - Borgerhout/GW 22-14 (rust 11-4)

Boeckenberg begint zeer geconcentreerd aan de wedstrijd. Na 10 minuten staat er dan ook al een 6-0 voorsprong op het scorebord. Zes doelpunten, van vijf verschillende spelers, er staat duidelijk een sterk team op het veld. Na 11 minuten spelen beslist Borgerhout/GW dat het genoeg geweest is en probeert door 4 strafworpen, omgezet door Nienke Daelman en Jarrett De Vriendt, terug in de wedstrijd te komen. Jesse De Bremaeker beslist hier anders over en zorgt door vier doelpunten in de eerste helft voor de ruststand: 11-4.

Na de rust zien we minder mooi korfbal, maar ondanks vele slechte passen en ballen die maar niet door de mand willen vallen, blijven beide ploegen wel scoren. Bij Boeckenberg is het ook in de 2de helft Jesse die voor vier doelpunten zorgt, bij Borgerhout/GW is het Jaro Peeters die nu de korf wel vindt. De tweede helft lopen de scores dan ook min of meer gelijk en met een korte kans van Borgerhout/GW-aanvoerder Sven Vervloet in de allerlaatste minuut, wordt de eindstand vastgelegd.

Geschreven door: Randi Buvens - Gepubliceerd op: 8/12/2013