Vobako blijft ongeslagen

Vobako - Floriant 19-16 (rust 9-10)

De wedstrijd begon met een botsing tussen Stephanie Versele en Lennert Impens, beiden Floriant. Zij waren met hun hoofden tegen elkaar gebotst wat even zeer hard aankwam, maar beiden hebben toch nog heel de wedstrijd kunnen uitspelen.
Deze begon gelijkopgaand met een 3-3 stand na 7 minuten. De volgende 2 minuten kan Vobako 2 goalen uitlopen, maar na een Time Out van Floriant vinden zij hun spel terug en komen terug op en over Vobako. In de 18e minuut wordt er door Lennert Impens een strafworp gemist, waardoor Vobako weer langszij kan komen. Zo gaan we verder in de eerste helft met een gelijkopgaand spel.
De ruststand is dan ook terecht 9-10.

In de tweede helft was het 5 minuten wachten op de eerste goal. Aan beide kanten waren er wel kansen, maar de afwerking was er niet. Tot Vobako het gaatje van de korf gevonden had. Zij liepen uit tot 12-10. Na de 16-14 wordt het voor Floriant coach Ewald Frensch even te veel en wordt heel boos op scheidsrechter Thierry Vangoidsenhove, wat hem dan ook een gele kaart oplevert. Floriant kan nog  terug gelijk komen tot 16-16, maar Vobako is niet meer te houden en wint de wedstrijd uiteindelijk met 19-16.

Geschreven door: An Van Ginkel - Gepubliceerd op: 8/12/2013