Verslag Borgerhout - Scaldis

Dit keer in een goedgevulde zaal van Borgerhout, waarbij beide ploegen duidelijk hun supporters hadden opgeroepen om met grote aantallen aanwezig te zijn.

Scaldis dit keer met meer ambiance dan vorige wedstrijd.

1e helft kon Borgerhout meer dan goed meedraaien tegen een vlot spelend Scaldis.

Scaldis moest zelfs tegen een 2-0 achterstand zelf hun spel maken.

Met een alweer sterk spelende David Peeters en Glenn Ruts, gingen ze naast en over Borgerhout heen.

Score bleef goed over en weer gaan, doch tegen het einde scoorde Glenn Ruts weer tweemaal en ruststand werd 7-11

2e helft bleef Borgerhout goed tegenwerk bieden, doch eens de scoremachine van Scaldis op gang kwam, was het meer en meer duidelijk dat Borgerhout deze wedstrijd niet zou winnen.

Laatste 2 doelpunten kwamen van de “Peeters Clan” 2 x David en 1 x Patty en de eindscore werd 14-22

Voor de neutrale toeschouwer een meer dan te genieten wedstrijd van beide teams.

Verslag: Patrick Wuytack

Geschreven door: Pierre Coppens - Gepubliceerd op: 8/12/2013