Floriant - Temse 21-11 (rust 14-6)

Na verlies vorige week tegen de topploeg Kwik was het aan de blauw-witten uit Merelbeke om deze situatie recht te zetten. Temse moest na de ruime zege vorige speeldag bevestigen. Alle ingrediënten dus om er een spannend kijkstuk van te maken.

Maar we kwamen bedrogen uit. Vanaf het eerste fluitsignaal gingen de poppen aan het dansen voor Floriant. Wat resulteerde na 15 minuten in een 10 - 2 voorsprong. Een klap die Temse niet meer zou te boven komen. En zo gingen we rusten met een 8 puntenkloof in het voordeel van de thuisacht.

Na de koffie al niet veel beter. Floriant bleef baas en zo kabbelde de wedstrijd naar zijn einde. Niet echt een bevorderlijk kijkstuk, maar voor Floriant was het resultaat belangrijker. Winst dus en bij Temse kunnen ze zich gaan bezinnen over de komende wedstrijden. Eindstand 21 - 11.

Verslag: Ronny Van Ginkel

Geschreven door: Pierre Coppens - Gepubliceerd op: 8/12/2013