U bent hier: Skip Navigation Links

Wie wordt Oost-Vlaamse nummer 1

Geen verrassingen vorige speeldag in de promoleague. Alle favorieten wonnen hun wedstrijd en staan dus waar we ze verwachten. OOk dit weekend ontlopen ze elkaar maar toch zijn er wel een paar interessante wedstrijden. 
Op zaterdag is er de Oost-Vlaamse derby tussen Floriant en Temse. Twee teams die het vooral van hun dames moeten hebben. In het merendeel van de wedstrijden zijn zij het die het leeuwenaandeel van de doelpunten voor hen nemen. Kan Temse zich nu voorgoed tot de Oost-Vlaamse nummer 1 kronen of zal Floriant hier een stokje voor steken? Ganda is dat al een tijdje niet meer en ook dit weekend zullen de Blauw-witten alles uit de kast moeten halen tegen Minerva om hun eerste punten van het seizoen te sprokkelen. Als dit niet snel gebeurt ziet het er niet goed uit voor Ganda dat dan wel eens uit de league zou kunnen verdwijnen. 
In de andere twee wedstrijden spelen de topfavorieten. Kwik thuis tegen het Catba van Bart Cleyman en Vobako uit bij ASKC. Indien Kwik zijn verblijf in de Promoleague tot één jaar wil beperken mogen thuis zeker geen punten verloren worden. Het ziet er wel naar uit dat Bart De Vijlder zijn team goed op de rails heeft, kijk ook maar eens naar de resultaten op het veld, dus normaal zou dat geen probleem mogen zijn. Ook Vobako dat een abonnement op de Loto Arena lijkt te hebben doet er goed aan te winnen op ASKC. Zo kan het in het spoor van Kwik blijven en wie weet? 

                                         Bart De Vijlder.jpg  
Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 28/11/2013
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune