U bent hier: Skip Navigation Links

Er zijn geen onbelangrijke wedstrijden

Het is maar een vaststelling zonder er verdere conclusies aan te koppelen maar op de eerste speeldag in de topleague wonnen alle teams van de reeks 1A in het veld hun wedstrijd tegen deze van 1B. Vooral de winst van Borgerhout/GW bij Voorwaarts en de ruime zege van Scaldis tegen Sikopi werden niet direct verwacht. Het gegeven dat alle wedstrijden in de topleague van belang zijn wordt ook op de tweede speeldag nog eens bevestigd. 
We beginnen op zaterdagavond met Sikopi-Boeckenberg. De Rabbits verloren zwaar op Scaldis en moeten nu op speeldag twee topfavoriet Boeckenberg in de ogen kijken. Voor een kandidat kruisfinalist is een nul op vier geen ideale start en als speelden de Panters vorige week geen super wedstrijd met 23 doelpunten scoorden ze wel het meeste van alle topleague teams. Ook de wedstrijd tussen Meeuwen en Voorwaarts is zo'n alles of niets. Geen van beide teams kan zich extra puntenverlies veroorloven want een slechte start wreekt zich altijd. Kan Meeuwen deze keer meer dan één helft imponeren of werkt Voorwaarts de kater van vorige week weg met een glansprestatie? De laatste wedstrijd op zaterdag is de Rivierenhof tweestrijd tussen Riviera en AKC. Beide ploegen willen in de eerste plaats de runner-up wedstrijd in de Lotto Arena ontlopen om dan later te zien of er iets meer in zit. Riviera heeft hier al een licht voordeel na de winst van vorige week. Vindt Luc Tossens een middel om mister 50 percent Mitch Lenaerts het scoren te beletten? Dan heeft AKC kans om zijn eerste punten binnen te halen. Op zondagnamiddag staan er dan twee winnaars van vorig weekend Borgerhout/GW en Scaldis tegenover elkaar. Kunnen de Zebra's hun goede wedstrijd van vorige week bevestigen of is het Scaldis dat met de familie Peeters in topvorm het maximum van de punten behaalt? 
Overtuigd? Dan verwachten we jullie in een van de zalen. KorfbalTV/Sportbeat is er bij in Meeuwen-Voorwaarts en Borgerhout/GW-Scaldis.

                                                             leo2.jpg
Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 28/11/2013
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune