Wedstrijd met twee gezichten

Meeuwen - Riviera 16-18 (rust 10-7)

De eerste zaalwedstrijd , real play time, veel supporters, alles dus om er een zenuwachtige bedoening van de maken. Het duurt dan ook een tijd vooraleer de wedstrijd echt op gang komt. Pas na een kleine tien minuten slaat de motor echt aan en het is Meeuwen dat de eerste kloof maakt. Het komt 6-2 voor. Riviera laat niet begaan en onder aanvoering van Mitch Lenaerts komen ze tot 6-5 terug. Meeuwen blijft echter meer gedreven, kan socren over meer personen en gaat dan ook verdiend rusten met een 10-7 voorsprong.
Na de rust zien we echter een compleet andere wedstrijd. Bij Meeuwen wil het niet meer lukken en Riviera kan op korte tijd gelijk komen. Meeuwen neemt nog even de leiding na twee strafworp doelpunten maar nadien is het Glenn Pauwels die Riviera 13-16 voor brengt. Nu is het de beurt aan Meeuwen om in te halen. Dat lijkt bijna te lukken maar bij een 15-16 stand op drie minuten van het einde mist Yannick Wauters een cruciale strafworp om gelijk te komen. Als Riviera in de daar op volgende aanval de 15-17 scoort lijkt de buit binnen. Zeker als Mitch Lenaerts even later de 15-18 binnen gooit. De snelle tegengoal van Meeuwen valt te laat om nog iets te kunnen forceren en Riviera speelt de wedstrijd clever uit.
Scheidsrechter Picqueur kende niet  zijn rustigste avond en mocht een paar brandjes blussen en zelfs een paar gele kaarten trekken bij deze wedstrijd die op het scherp van de snee werd betwist.
Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 23/11/2013