Temse eerste cadetten finalist

Temse – Riviera  5-1 (rust 4-0)

Vroeg in de morgen , negen uur, beginnen de cadetten van Temse en Riviera aan de eerste wedstrijd van de dag. In de aanvangsfase van de wedstrijd is het Temse dat het betere korfbal brengt, maar de doelpunten blijven voorlopig even uit. Zodra Riviera de wedstrijdomstandigheden wat gewoon is begint het ook daar te vlotten, maar het is toch Temse dat na zeven minuten de 1-0 op het bord zet. Uit de rebound na een vrijworp scoren ze ook de 2-0. Bij de volgende aanval komen ze zelfs al 3-0 voor. We zijn dan halfweg de eerste helft. Temse blijft de betere ploeg , Riviera heeft problemen bij de afwerking. Met nog twee minuten te gaan wordt het 4-0 voor Temse. Kan Riviera nog tegenscoren voor de pauze? Dat is niet meer het geval zodat we bij deze stand gaan rusten.

Na vijf minuten in de tweede helft scoort Riviera zijn eerste doelpunt. Veel verandert er echter niet. Riviera probeert wel maar kan voorlopig niet veel terug doen. Temse mist een strafworp , en ook langs die kant blijven de kansen nu onbenut. Zo kabbelt de wedstrijd verder naar zijn einde. In de slotminuut scoort Temse op strafworp nog 5-1 voor Temse dat nadien de wedstrijd uitspeelt en zo de eerste finalist bij de cadetten wordt.

MSPN1134.JPG                NKRU6791.JPG

foto's Marco Spelten - Nathalie Kruidenier