Hoogmis van het korfbal

Dit weekend staan we met zijn allen weer in Herentals voor het korfbalhoogtepunt van het seizoen : de zaalfinales.
Ook deze keer staan er over drie dagen verspreid vijftien wedstrijden op het programma. Van vrijdagavond tot zondag in de late namiddag zullen alle teams weer het beste van zichzelf geven. Geen enkele wedstrijd is zonder belang. We hebben de runners-up van de lagere klassen, met op vrijdag de wedstrijd om het achtste promoleague ticket, de kruisfinales van de topleague met als inzet een ticket voor de Lotto Arena en natuurlijk de jeugd (halve) finales. Korfbal TV zal aanwezig zijn bij de kruisfinales topleague en de finales bij de jeugd. Onze korfballers van het jaar Annelies Vandenberghe en Jesse De Bremaeker komen, nadat ze op zaterdagavond al het beste van zichzelf hebben gegeven, op zondag de medailles bij de jeugd uitreiken.

Zaterdag tussen de beide kruisfinales worden ook de topscoorders van de promoleague gehuldigd. Zoals je kan zien een druk
gevuld programma waar iedereen toch wil bij zijn. Voor de thuisblijvers verzorgen we de wedstrijdverslaggeving van elke wedstrijd.
De runners-up lagere reeksen kan je terug vinden in het promoleague gedeelte van de leaguesite. De kruisfinales en wedstrijden van de jeugd worden gekoppeld aan hun seniorenteam - dus op top of promosite.
We houden jullie eveneens op de hoogte via twitter. Je kan ons volgen @korfbalbe. We brengen tussenstanden - ruststanden en eindstanden van alle wedstrijden.
Hashtaggs #zaalfinales2013 en #korfbal.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 7/03/2013