U bent hier: Skip Navigation Links

Panters zijn er klaar voor

Boeckenberg- Voorwaarts 30-15 (rust 15-7)

Twee teams die al zeker waren van hun plaats in de rangschikking en dus vrij konden spelen. Beiden kozen dan ook resoluut voor de aanval en er werd aan een zeer hoog tempo gespeeld. In de aanvangsfase wist vooral Davor Duronjic de mand te vinden en ook verdedigend stak hij boven de tegenstand uit. Boeckenberg nam de wedstrijd dan ook gemakkelijk in handen . De Panters wilden hun trouwe supporters verwennen en lieten verschillende staaltjes van totaalkorfbal zien. Voorwaarts had hier niet veel tegen in te brengen . Ze probeerden wel het door Boeckenberg opgelegde tempo mee te spelen maar ze kregen veel minder kansen en konden veel moeilijker scoren. Na twintig minuten stond er een duidelijke 12-3 op het bord. Naar de rust toe kon Voorwaarts wel wat milderen, maar aan de rust met 15-7 , was de winnaar al lang bekend.

Ook na de pauze hetzelfde beeld. Vooral de tandem Duronjic – Janssens liet het publiek regelmatig kraaien van plezier. Maar ook de andere spelers lieten zich niet onbetuigd. En Voorwaarts speelde wel mee maar had zijn dagje niet wat afwerking betrof.  Bij Boeckenberg scoorde iedereen , en het was Jeffrey Campers die zijn puike werk bekroond zag met de nummer 30. Twee late treffers van Voorwaarts konden de pil nog een beetje verzachten. De eindstand sprak echter boekdelen 30-15. De Panters zijn klaar voor de volgende klus. Zaterdag wacht hen nog Sikopi  op weg naar hun vijfde keer Lotto Arena.

Bij Boeckenberg scoorden Campers , De Bremaeker en Duronjic er elk zes. Bij Voorwaarts was De Decker met 5 de topscoorder.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 3/03/2013
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune