U bent hier: Skip Navigation Links

Gouden punten voor Ganda

Floriant - Ganda 16-18 (rust 10-9)

Een wedstrijd die voor beide ploegen van groot belang is voor het behoud in de PromoLeague. Beide teams staan dus op scherp.

Ganda nam in de eerste minuten de beste start en liep zo uit naar een 1-3 voorsprong na 8 minuten. Floriant liet echter het hoofd niet hangen en kwam terug tot 3-3.
We zagen meer kansen bij de bezoekers maar de afwerking van de thuisploeg ging beter waardoor we gingen rusten met een 10-9 voorsprong voor Floriant.

In de tweede helft ging het gelijk op tot de 43e minuut. daarna kon Ganda verder uitlopen tot een 12-17 voorsprong met nog 10 minuten op de klok. Floriant kwam nog prachtig terug tot 16-17, maar door een loopfout werd de gelijkmaker afgekeurd. In de laatste seconden kon Ganda nog een een laatste keer scoren waardoor we een eindstand van 16-18 kregen.
Opvallend weetje is dat bij Floriant alle doelpunten, op 2 na, door de dames gemaakt zijn, bij Ganda werden dan weer alle doelpunten, op 1 na, door de heren gemaakt.

Floriant moet volgende week op bezoek bij Putse, Ganda krijgt Temse op bezoek. De laatste speeldag zal dus zeer beslissend zijn voor beide ploegen.

Topscoorders
Floriant: Versele Stephanie (5)

Ganda: Bourguillioen Tom (7)

Geschreven door: An Van Ginkel - Gepubliceerd op: 24/02/2013
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune