Scaldis door het oog van de naald

Meeuwen - Scaldis 23-24 (rust 11-11)

Belangrijke match voor Meeuwen. Ze begonnen goed aan de match met in de eerste aanval direct 1 – 0.
Scaldis is  toch iets scherper voor de korf en loop uit naar 1 – 3. Meeuwen vecht terug naar een gelijke stand 5 – 5.
Nu word er om en om gescoord naar een ruststand van  11 – 11.
De tweede helft is het even wachten voor het eerste doelpunt valt. Maar dan is het Meeuwen dat steeds op voorsprong komt,maar nooit meer dan 2 doelpunten kan voorkomen. Scaldis komt steeds als het vak van Bart Cleyman in aanval is terug op gelijke hoogte.
Bij een stand van 20 – 20 mist Meeuwen een een belangrijke stip. Bart profiteert ervan door tweemaal te prikken 20 – 22.
We moeten ons opmaken voor een zeer spannend slot. Nu is het  Scaldis dat  steeds op voorsprong staat.
In de laatste seconden bij een stand van 23 – 24 versiert Meeuwen nog een stip maar mist deze spijtig genoeg.
Meeuwen verdiende meer maar had een Bart Cleyman tegen die in super doen was  en de helft ( 12 ) van de doelpunten scoorde voor Scaldis.

Geschreven door: Rudy Claes - Gepubliceerd op: 17/02/2013